Nikki tutorials

Nikki is een make-up artist uit Nederland en begon aan haar YouTube pagina en haar eerste tutorial met 2 comments en 8 kijkers. Maar al snel groeide haar channel tot de meest bekeken make up tutorials in Nederland. Ze bloeide pas echt toen de bekende Hair and make up artist Pascale Tesser haar contacteerde.Nikki besloot om naar de B academy te gaan en de lessen van Pascale te volgen. Ze werd gevraagd voor televisie shows zo als holands & benelux next top model. In 2012 kwam haar volgende grote carriere wending, ze kreeg de mogelijkheid om maandelijks een collum over beauty te schrijven in Teen Magazin Fashionista. Na verschijdene spannende jobs besloot Nikki om als frelancer hair & makeup artist te werken, met als ultiem doel, de covers van grote magazines te verzorgen.

The Makeup Chair

Als tweede vlogger wil ik graag iemand iets minder bekend wat aandacht geven. waarom ben ik fan van Sineady Cady? Wel, haar istructies zijn zo duidelijk en makkelijk te volgen. Ze legt de basis zeer goed uit, dit is iets wat grotere make-up bloggers soms vergeten. Sineady heeft drie jaar gestudeerd aan de Robert Jones Beauty Academy. Ze wilt niet enkel haar wijsheid doorgeven via haar bekend instagram account @sineadycady of haar beauty blogs TheMakeupChair. Daarom heeft ze recent haar boek uitgebracht, The Makeup Chair Handbook.

The Beauty Insider

Als je dacht dat er alleen maar vrouwelijke beautybloggers zijn dan heb je het mis. Say hello to Melvin van The Beauty Insider. Melvin is inmiddels 7 jaar werkzaam in de beauty industrie. Hij heeft gewerkt bij diverse parfumerieŽn, voor exclusieve cosmeticahuizen en met zijn universitaire diploma op zak op verschillende PR afdelingen van de mooiste beautymerken. Door de jaren heen heeft hij ontzettend veel mensen ontmoet in de industrie met super veel kennis. Uiteindelijk heeft hij al deze kennis samengebundeld in een online beauty guide waarop hij alles deelt wat hij tegenkomt in de cosmeticawereld. Van het laatste beautynieuws tot backstage tips van experts en kijkjes in de badkamerkastjes van it-girls. Je vindt het allemaal op The Beauty Insider!