Snoeplippen

Tegenwoordig vallen mensen wel graag eens op. En op welke manier kan dat wel niet beter dan met make up? Er zijn zo veel mogelijkheden, het is een echte kunst, maar zorg ervoor dat je gezicht geen kleurboek word. En met deze nieuwste lippentrend word dat wel al snel eens het geval. De bedoeling is dat je glitters, steendjes, kleuren, stikkers, ... in verschillende kleuren op je lippen plakt. Wat vind jij, hot or not?

Wenkbrouwen Madness

We hebben het allemaal wel gezien, iedereen uit de hollywood wereld met hun perfecte wenkbrauwen. Nu is de vraag hoe doen ze het toch? wel simpel onderhoud is de sleutel tot succes hier. Maar let op, probeer niet al te veel te experimenteren want eenmaal weg is wel degelijk weg. Wil je nu ook iets specialer? Vraag raad aan een specialist, zij weten wat het beste bij je past en hoe je dit het beste kan verkrijgen.

Highlight er maar op los

Als make up fanaat is je make up set niet volledig zonder een goede dosis highlights. maar wat is hier nu de bedoeling van. Wel heel simpel, het helpt onze natuurlijke schoonheid wat te accentueren. En wat bedoel ik met natuurlijke schoonheid? Onze jukbeenderen natuurlijk, ze geven je een extra dimentie in je gezicht. Tussen jouw en mij gezegt ze maken je gezicht wat smaller, handig toch!